Friday, 24 January 2014

Bismillahirrahmanirrahim..
Yey, finally .. doa untuk menjadi seorang ibu termakbul. Syukur yang tak terhingga, setiap hari duk terbayang-bayangkan  macam mana my first dearest baby inside my tummy, mcm mana dia serat makanan yang mummy dia ni makan, kenyang ke lapar ke...huhu,
Now, mummy sibuk_2 kan diri untuk men"research apa yang patut dilakukan dan apa yang tak patut dilakukan . Sibuk research susu ape yang paling bagus, makanan mana yang tak elok. "The first baby right"..mesti nak kena buat kajian lebih_2 .
For the first, mummy rasa nak beli Anmun Meterna.betul ke tak eja tu,,belasah aje..Mummy nak jugak kena sesuaikan diri dengan makan telur separuh masak, "good for baby"..eeee..lembik.korang suke eah..??
Kerang pun elok untuk darah dalam tubuh, tapi sayangnya mummy kecik nih klau time kerang je mesti telan, without kunyah it!!! How can i be a good mother ..huh...
By the way, mummy dah geram tengok barang_2 baby, excited !! tak sabar nak tnggu budak dalam perut mummy ni membesar dengan cepat ...

No comments:

Post a Comment